The Story

Our Company

Wij streven naar: 

- Eerlijke prijzen voor jou
- Korte levertijden (max. 3 dagen)
- Goede service (24/7 bereikbaar)
- Kwalitatief hoogwaardige producten

 

Het Cavagi Team bestaat uit twee gemotiveerde jonge ondernemers. Wij zijn geïnspireerd door streetwear en de hip-hopscéne, zowel in Nederland als daarbuiten. 

 

Wij liepen vaak tegen het probleem op dat het in deze tijd lastig is jezelf te onderscheiden, dit ook op het vlak van kleding.

 

Streetwear is een manier om jezelf te uiten, om duidelijk te maken waar jou interesses liggen en hoe jij jezelf wilt neerzetten als persoon.

 

Het probleem waar wij een oplossing voor bieden is dan ook streetwear. Premium Streetwear is lastig voor een eerlijke prijs en zonder maandenlange wachttijden in Nederland te krijgen.

 

Ons streven is om de Nederlandse streetwear consument een kans te bieden om voor een eerlijke prijs, met gebruikelijke levertijden en goede service in bezit te komen van premium headwear. Ons aanbod zal continu ontwikkelen, je kunt hiervan op de hoogte blijven door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Chamber of Commerce

Bij Cavagi willen we u verzekeren dat uw bestelling in goede handen is. Ons KvK nummer is 69010064. We zijn een bedrijf dat aan alle wettelijke voorwaarden voldoet. Al onze producten komen rechtstreeks vanuit Amerika, wij bieden enkel officiële DOPE & Tha Alumni headwear. 

Quality

Wij als onderneming streven naar kwalitatief hoogwaardige producten. Uit eigen ervaring weten wij dat de DOPE Couture, waar Tha Alumni ook uit is ontstaan, daadwerkelijk de 'perfecte fit' biedt. Dit is de reden dat wij zijn begonnen met het verkopen van DOPE en Tha Alumni. 

 

Elke DOPE of Tha Alumni Snapback, Strapback, Dad hat of Beanie zal je het gevoel geven dat deze voor jou gemaakt is.

Shipping

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst  voor 15:00 zullen wij altijd proberen deze bestelling dezelfde dag nog naar u te verzenden via PostNL. 

 

Zodra het pakketje verzonden is, ontvangt u van PostNL een Track&Trace code waarmee u uw pakketje kunt volgen.

Social Media

Volg ons op Facebook (@Cavagiofficial) / Instagram (@Cavagiofficial) & Join the Cavagi Crew (Coming Soon).

 

Blijf up-to-date over alle ontwikkelingen en acties.